Asociatia Nectarie Prietenii

Asociatia Nectarie Prietenii

Fă și tu o faptă bună pentru Andrei

Status: Fundraising

Fericirea pe care o simți când dăruiești fără să aștepți ceva la schimb nu se compară cu nimic altceva. 

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

45,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

🙏,,Dacă Dumnezeu le va vindeca ,vom mulțumi, dacă nu vom fi recunoscători !".

 

🙏 Aceasta este atitudinea unei familii ,care alege să mulțumească lui Dumnezeu în orice condiții. 

 

🙏Această mărturie ne poate ajuta ,să rămânem mereu mulțumitori pentru ceea ce ne-a dat Dumnezeu!

 

Vizionând acest clip îți vei da seama ,că pentru Andrei , se merită ,să te implici și tu ...

 

Mă numesc Andrei Valentin am 32 de ani am un băietel de 5 ani și o soție. Am rămas PARAPLEGIC în urma unui accident neplăcut petrecut anul trecut, la sfârşitul lunii mai 25.05.2021. Am avut un loc de muncă şi planuri mari pentru viitor, dar o întâmplare tragica mi-a curmat toate visurile. După ce mam întors de la locul de munca, am urcat pe casă ca să curăț acoperișul de frunzele adunate, neştiind că acest lucru îmi va schimba viaţa. In timp ce curațam acoperisul, mi s-a făcut rău, am făcut comoție si am cazut inconștient iar în urma căzăturii miam fracturat coloana in două locuri, T7-T8, și miam fracturat 12 coaste perforândumi si plămâni.

 

A urmat o perioadă grea pentru mine. Imediat după accident am fost transportat la spital, unde am fost internat și operat de urgență la spitalul BAGDASAR ARSENIE din BUCUREȘTI la coloană dupa care am primit diagnosticul crunt de Paraplegie flasca.

 

Din acel moment, viaţa mea a devenit un chin. Dintr-o persoană veselă, plină de viaţă cum eram si un baiat care am muncit de la o vârstă fragedă pentru a-mi ajuta familia si de a-mi creste baietelul sa ii pot face un viitor am ajuns o persoană dependentă, ţintuită într-un cărucior cu rotile, un om care nu mai poate să muncească şi apeleze la ajutorul celor din jur pentru lucruri mărunte. Am mare nevoie de foarte multa kinetoterapie și exoscheleti, care să-mi permită să-mi reiau viaţa de dinainte de accident. Din păcate, costurile unui astfel de tratament depăşesc cu mult posibilitatile financiare ale familiei 40000 lei. Am făcut un RMN iar șansele mele sunt 100 la 100 sa mă recuperez. Doctorul chirurg mia spun ca dacă de acum încolo mai fac 5-6luni de zile kinetoterapie mă voi recupera si mă voi ridica in picioare sa fac primi pași sa pot merge in picioare. 

 

STRIGĂTUL DISPERAT AL SOȚIEI ȘI AL MAMEI

 

“Îi cerem Bunului Dumnezeu să ne lumineze, si să îl susţinem pe Valentin, să-l punem pe picioare cu ajutorul kinetoterapiei si kinetoterapeuților de la Clinica de recuperare neuro motorie si Clinica hiperbara din Livezeni Tg. Mures, care l-ar ajuta sa revina la o viata normala. 

 

Fă și tu o faptă bună ,pentru Andrei!

 

Fericirea pe care o simți când dăruiești fără să aștepți ceva la schimb nu se compară cu nimic altceva. 

Donații se pot face în conturile de mai jos:

 

Beneficiar:ASOCIATIA NECTARIE &PRIETENII 

Iban:

RO62CECEC001946010409621  

 

RO58CECEB00030RON2145167

 

Mențiune:Pentru Andrei

 

‼️Orice distribuire ajută ‼️